Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Jeg har som mål å formidle litt om hvorfor Darwins evolusjonstanke ikke kan forklare hvordan universet, jorda, planter, dyr, mennesker, naturlover m.m. har blitt til.

Vitenskapen vil holde Gud utenfor

1. januar 1970Når evolusjons-forkjempere forklarer universets tilblivelse med "The Big Bang", sier vi kreasjonister at det er Gud som står bak. Men er ikke begge synspunkter bygd på tro, og dermed religioner?

The Big Bang kan ikke bevises. Hvor kom tid, rom og materie fra og hva/hvem startet prosessen?
Vi kan ikke bevise at Gud skapte verden og hvem skapte Gud og når?

Ingen av teoriene kan heller falsifiseres, noe som er et krav innenfor vitenskapen. Man kan ikke få det til å skje på nytt igjen og dermed sjekke hvordan det gikk. Det var ingen som var der når det skjedde (bortsett fra Gud) og ingen som noterte ned hva som skjedde (bortsett fra Gud)

Wikipedias definisjon av religion: http://no.wikipedia.org/wiki/Religion
En religion er et trossystem som gjerne forutsetter eksistensen av en høyere/dypere makt.
For evolusjonistene er tid og tilfeldigheter den "høyere makt" som klarer å skape, men for oss andre er det Gud.

Vitenskapsmenn vil holde Gud utenfor diskusjonen om skapelsen fordi de ikke vil blande religion og vitenskap. Det blir på samme måte som datamaskiner skal diskutere hvem som skapte dem, og holde mennesker utenfor. For datamaskiner i nettverk eksisterer bare de som er koblet til. Mennesket er utenfor datamaskinens "virkelighet" og de får samme problem å finne sin skaper hvis de kun tar med det som er innenfor deres virkelighet. De tror kanskje at en explosjon i en printer skapte den første PCen som klarte å reprodusere seg til flere...

Å sette Gud utenfor vitenskapen vil være et stort tap for utviklingen.
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Skapelse - Evolusjon - Sannhet