Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Jeg har som mål å formidle litt om hvorfor Darwins evolusjonstanke ikke kan forklare hvordan universet, jorda, planter, dyr, mennesker, naturlover m.m. har blitt til.

Snik-evolusjon

1. januar 1970Har du lagt merke til all snik-evolusjons-propaganda vi får fra alle kanter?
Man skulle tro at forskere og experter innen forskjellige fag, holdt seg til det de kunne - det de hadde lært gjennom erfaring, prøving og testing, men ofte ser jeg at disse fagpersonene fletter inn litt evolusjons-tankegang for å få litt tyngde på sin egen forskning (uten at de har noen form for beviser for at det har sammenheng).

På radio hørte jeg en gang en språkforsker som prøvde å forklare språkets opphavn ut i fra evolusjons-tanken. "Den gangen vi levde med enkle redskaper og slo hverandre i hodet med stokker kom det frem lyder som er bakgrunnen for språket vi har i dag".

I en eller god bok om barns utvikling av Gro Nylander, blander hun inn evolusjon for å forklare hvorfor babyer gjør som de gjør.

Det er som om de føler at de ikke blir trodd på resten av sin forskning hvis de ikke blander inn evolusjon. For meg (og sikkert for mange andre) virker det stikk imot sin hensikt.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Skapelse - Evolusjon - Sannhet