Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Jeg har som mål å formidle litt om hvorfor Darwins evolusjonstanke ikke kan forklare hvordan universet, jorda, planter, dyr, mennesker, naturlover m.m. har blitt til.

Her kommer noen vitnesbyrd fra kreasjonister:

Først ute er: Harald Revne

SKAPELSE eller EVOLUSJON?

Hva er sannheten om vårt opphav? Min tro og mitt vitnesbyrd:

Det er utrolig sjelden jeg leser at noen går bredt ut mot evolusjonistiske tanker som Darvinismen forfekter. Svært mange mennesker jeg har snakket med om dette temaet, gir utrykk for at de tror på evolusjon som vårt opphav. Men vi lever jo i en tid der løynene og ikke sannheten er dominerende i mange tilfeller.

Jeg blir provosert, når jeg møter mennesker som enten i skrift eller tale, så skråsikkert uttaler seg om at, vårt opphav er bare et resultat av tilfeldighetenes spill over ufattelig lang tid.
Som tenåring var dette
tanker som opptok meg mye. Jeg konkluderte også med meg selv, om at dersom evolusjon var sannheten om vårt opphav, da var vi mennersker altså intet annet enn et slags superroboter som blev til uten noen form for innelligent skaper, men bare av tilfeldighetenes spill.

Dette ble for meg totalt UMULIG å kunne tro på, når jeg ser naturens fantastiske funksjoner.

Som 19 åring kom jeg til personlig tro og bekjennelse av Jesus Kristus som min Frelser, Herre og Bibelens Gud. Flere ganger har jeg etter at jeg kom til tro, erfart sannheten i Bibelens vitnesbyrd om at Jesus Kristus sto opp fra de døde og lever i dag og hører bønn, og helbreder syke, slik vi leser det i Bibelen. Jeg har flere ganger i mitt liv erfart at Jesus Kristus har helbredet meg fra uhelbredelig sykdom og plager, som et resultat av inderlig bønn i Jesu navn.
Gud har gitt meg helsen tilbake,
og jeg har gjennom dette erfart at Bibelens vitnesbyrd er sannheten. Som en sannhetsøkende ungdom lette jeg også etter et fornuftig svar om temaet, hva er sannheten om vårt opphav , og jeg ble etter at jeg begynte å lese i Bibelen overbevist om at Bibelen har det sanne svaret også på dette spørsmålet. Det står skrevet i første Mosebok det 2. kap. 7. vers at ” og Gud Herren dannet mennesket av jordens muld og blåste livets ånde i hans nese; og mennesket blev til en levende sjel.” Min konklusjon blir derfor ut fra dette bibelverset at vi mennesker består av to hovedkomponenter for å bruke det uttrykket : den ene er stoffer (kjemi som er i denne verden(jorden), den andre komponenten er: at Gud Herren blåste livets ånde i hans nese (komponenten direkte fra Gud) som er Ånd (den åndelige usynlige verden) først da fikk mennesket livet, som er innblåst direkte fra Gud. Det er min FULLE OVERBEVISNING AT DETTE

er sannheten om vårt opphav, nemlig at det var Bibelens Gud som skapte himmelen og Jorden,

mennesket, dyrene og ellers alle former for liv, slik vi leser det i Bibelen.

Jeg vil også henvise til noen flere Bibelskriftsteder : Hebr. Kap. 11 vers 3--------Hebr. Kap.1 vers 1-2 Kolosserne Kap. 1 vers 15-17------ Rom. Kap.10 vers 8 - 17
Håper at dette jeg her skriver kan virke klarleggende og overbevisende, om du som leser dette er et sannhets søkende menneske som meg.

Med vennlig hilsen

Harald Revne

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Skapelse - Evolusjon - Sannhet