Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Jeg har som mål å formidle litt om hvorfor Darwins evolusjonstanke ikke kan forklare hvordan universet, jorda, planter, dyr, mennesker, naturlover m.m. har blitt til.

Hva sier bibelen om skapelsen?

1. januar 19701. Mosebok i bibelen forklarer enkelt hvordan jorden ble skapt på 6 dager. Summerer man opp slektstavler i bibelen kommer vi frem til at skapelsen skjedde for ca. 6000 år siden.
Så er spørsmålet selvfølgelig om man vil tro på bibelen eller ikke, men å prøve å blande evolusjons-teorien med bibelen gir mange problemer:

Iflg. bibelen kom død og sykdom som resultat av syndefallet. (at vi valgte å gå bort i fra Gud). Iflg. evolusjons-teorien er vi til pga død og lidelse over millioner av år, og død og sykdom må ha eksistert før Adam og Eva. Dette er helt motsatte syn på skapelsen og gir ingen mening å blande sammen.
Noen som vil blande evolusjon inn i bibelen sier at hver av de 6 skapelses-dagene kan være tusen eller millioner av år. Det gir heller ingen mening. For det første gir 6 millioner år alt for kort tid i forhold til det evolusjonens-mekanismer trenger. For det andre betyr det at det tok tusen (eller millioner) år mellom plantene og solen ble skapt !
Adam og Eva ville også bli utrolig gamle. :-)
De som har studert språket i bibelen gir heller ingen grunn for å tolke på denne måten, samt at vet å skrive kveld, morgen og dag prøver bibelen å understreke at det virkelig er snakk om vanlige dager.

Jeg mener derfor at det er snakk om evolusjons-teoriens milliarder år eller bibelens 6000 år.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Skapelse - Evolusjon - Sannhet