Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Jeg har som mål å formidle litt om hvorfor Darwins evolusjonstanke ikke kan forklare hvordan universet, jorda, planter, dyr, mennesker, naturlover m.m. har blitt til.

99% av vitenskapsmenn enig i evolusjonsteorien?

11. november 2009Jeg fikk en hilsen på gjesteboka som jeg har lyst å kommentere:
"Han har tydligvis ikke peil på hva evolusjon er og hvilke beviser vi har, men har likevel nervene til å motsi hva 99.99% av vitenskapsmenn, som har satt seg inn i det, sier. "Ignorance is the state in which one lacks knowledge, is unaware of something or chooses to subjectively ignore information."

Det er mange vitenskapsmenn som tror på at Gud står bak skapelsen og flere av dem tror også at det skjedde slik bibelen forklarer. Du finner bl.a en lang liste her: http://www.answersingenesis.org/home/area/bios/
Problemet er selvfølgelig hvordan du definerer en vitenskapsmann. Hvis en vitenskapsmann er en som bl.a må tro på evolusjons-teorien, så er det selvfølgelig ingen vitenskapsmenn som tror på at Gud står bak alt liv på jorden.

Det samme problem møte flere "vitenskapsmenn" i USA: Hvis de gir uttrykk for at de tviler på evolusjons-teorien får de ikke jobben eller blir ikke tatt seriøst.

Forøvrig er det ikke flertallet som bestemmer hva som er rett og galt. Det var stor oppslutning i Tyskland om Hitler under krigen, men de færreste mener vel nå at han hadde rett, og selv om de fleste trodde at jorda var flat for noen hundre år siden, så hadde de jo ikke rett.

Vitenskap burde bygge på observasjoner og ikke synsing utifra forutintatte meninger. Derfor mener jeg at evolusjons-religionen ikke har noen plass i vitenskapen eller i undervisningen i skolen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Skapelse - Evolusjon - Sannhet